Info? Bel 0496/23 17 23

Wie zijn wij ?

Seapromotion werd opgericht in 2007 door de broers Pascal en Vincent Vandenbussche met de bedoeling om de import van luxe vakantiechalets en seacottages op te starten. Dit nieuwe project kiemde uit hun jarenlange ervaring die ze hadden opgedaan in hun eigen camping-verblijfpark te Bredene aan zee. Ze ondervonden dat de consument vroeg naar steeds grotere, luxueuzere en wintervaste vakantiechalets voor een betaalbare prijs. De opmerking dat een tweede verblijf in vastgoed stilaan te duur wordt aan de kust bleef ook bij ons hangen, en zo gingen we op zoek naar een heel betaalbaar en comfortabel alternatief ‘ de seacottage’.

De broers Vandenbussche zijn al van kindsbeen af opgegroeid in de recreatiebranche. Hun ouders startten hun eerste camping eind de jaren 60. Zo kunnen zij hun meer dan 50 jaar ervaring met U delen en volgen zij de tendenzen dichtbij de kust voor u op de voet. Al twee generaties lang zag de familie Vandenbussche hun openluchtrecreatie-aanbod evolueren. In de vroege jaren 60 waren de eerste toeristen al heel tevreden met een ‘bed van stroo’ in de hooischuur van de boerderij van grootvader Kamiel Vandenbussche. Al snel kwamen de eerste tenttoeristen langs en werd de weide dichtbij het strand en de boerderij omgebouwd tot tentweide en werd een eerste sanitair infrastructuur aangebouwd. Zo werd stap voor stap een professionele camping uitgebouwd.


De familie Vandenbussche kan 50 jaar ervaring met u delen.

De nieuwste tendensen dichtbij de kust worden op de voet gevolgd!

Na jarenlang meedraaien in de zaak, kenden Pascal en Vincent de zaak van hun ouders door en door. In de jaren 80 was het stilaan tijd voor de tweede generatie en namen de broers Pascal en Vincent geleidelijk het management over van de ouders, en werd de camping verder uitgebreid en geprofessionaliseerd. Na de afwerking van hun studies van handelsingenieur (jaren 90) werd het recreatiebedrijf verder uitgebreid en werd ook een nabijgelegen camping overgenomen. Vanaf de jaren 2000 kwamen er enkele opportuniteiten om andere recreatiegronden buiten Bredene aan te kopen en zo kunnen wij momenteel percelen en projecten aanbieden op 4 parken aan de Belgische kust namelijk in Bredene, Wenduine en Knokke Heist.

Naast de uitbating van de parken, werd ook resoluut gekozen om zelf de verkoop van mobiele chalet in de hand te nemen vanaf 2005. Zo dachten Pascal en Vincent om nog meer vinger aan de pols te hebben vanaf het aankoopproces van de klant van een tweede verblijf, en zo beter te kunnen luisteren naar de wensen van de klant, hoe hun ideale tweede verblijf er moet uitzien. Dit resulteerde in een stijgende verkoop (ruim 500 nieuwe vakantiechalets werden ondertussen verkocht) en ook werd een tendens ingezet naar grotere, luxueuzere vakantiechalets met meer comfort zoals wintervastheid, centrale verwarming, gasnet op de chalets, badkamers met luxueuze douches, ligbad, etc… Bungalows >40m² werden stilaan onze specialiteit. De klant verwacht ook meer en meer een volledig kant en klare oplossing van ons met tuinaanleg rondom de vakantiechalets met blauwsteenterrassen, luxe omheiningen, beplanting, grote tuinhuisjes etc… Kortom, eenmaal u uw vertrouwen hebt gegeven in het kunnen van de broers Vandenbussche, wordt alles wordt voor u kant en klaar afgeleverd, u rest enkel nog te genieten…